Dagbesteding de Sleutel

"Invulling geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid bij mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt."

Wat kan je verwachten

Iedereen wil het gevoel hebben mee te doen en zinvol bezig te kunnen zijn. Ook de gene die extra individuele aandacht nodig hebben.

Om zo te kunnen werken aan diverse persoonlijke doelen bijvoorbeeld:

• Meer zelfvertrouwen krijgen
• Dag structuur aanbrengen en bewaken
• Onder de mensen zijn
• Persoonlijke grenzen verleggen
• Productief en creatief bezig zijn.

Deze doelen kunnen worden bereikt om bijvoorbeeld aan de slag te gaan met het sleutelen aan een Saab. Of door creatief bezig te zijn met auto-onderdelen kunnen we stoere industriële objecten maken. Denk dan bijvoorbeeld aan een mooie kaarsen standaard. Maar ook een stoere barbecue maken van een oliedrum bestaat tot de mogelijkheden. Samen nemen wij de sleutel in handen.

Andere activiteiten zijn ook mogelijk als dat bij jou passend is. We kunnen samen een wandeling maken of een musea bezoeken, ergens een kopje koffie gaan drinken.

Heb je interesse, dan maken wij een eerste kennismakingsafspraak. Tijdens dit gesprek willen we graag weten wie jij bent, welke wensen jij hebt, bespreken we gelijk welke begeleiding wij daarin kunnen bieden en wanneer. Er is dan ook gelegenheid om vragen aan elkaar te stellen.

Met een zorgindicatie of recht op een subsidie van de gemeente WMO (wetmaatschappelijk ondersteuning) of PGB (persoonlijkgebonden budget) ben je welkom bij Dagbesteding De Sleutel!
Wie weet zijn wij binnenkort bezig met het vervangen van een veerpoot. Lees meer tarieven.